MOPAN Suceava

Un bătrân din Dumbrăveni a fost accidentat de două ori în aceeași zi, acesta aflându-se în momentul de față în secția de terapie intensivă a Spitalului Județean Suceava. Potrivit Poliției Suceava, la data de 22 ianuarie 2023, în jurul orelor 13:00, un bărbat de 74 ani din comuna Dumbrăveni se deplasa cu bicicleta pe DN29 în localitatea Salcea, moment în care a intrat în coliziune cu o autoutilitară care circula în fața sa. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a biciclistului, care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava. Șoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool în aerul expirat, după i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei la Spitalul Judeţean Suceava. Biciclistul a fost testat și el cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool în aerul expirat.

Ulterior, în aceeași zi, în jurul orei 19:25, bărbatul de 74 ani a fost implicat într-un nou eveniment rutier. Bărbatul a fost accidentat de un șofer comuna Capu Câmpului în timp ce se deplasa pe str. Calea Unirii din municipiul Suceava, dinspre str. Traian Vuia spre str. Ana Ipătescu. De data aceasta bărbatul de 74 de ani traversa strada prin loc nepermis. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 74 ani, care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava.  Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool în aerul expirat, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei la Spitalul Judeţean Suceava.

Bărbatul de 74 ani nu a fost fi testat cu aparatul etilotest, recoltându-i-se mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei la Spitalul Judeţean Suceava.

Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ vătămare corporală din culpă”,  faptă prev. şi ped. de art. 196 alin. 2 şi 3 din Codul Penal.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean Suceava, dr. Dan Teodorovici, în urma primului accident bărbatul de 74 de ani era conștient, stabil hemodinamic fiind policontuzionat cu traumatism cranio cerebral minor, contuzie toraco-abdominală, nefiind necesară internarea. În urma celui de-al doilea accident bărbatul a ajuns la spital în stare gravă, politraumatizat, intubat și ventilat mecanic prezentând traumatism cranio-cerebral grav, fracturi costale, pneumotorax, contuzii pulmonare și fracturi la nivelul membrului superior stâng. Bătrânul a fost dus direct în sala de operație din secția de neurochirurgie în momentul de față el fiind intubat și ventilat mecanic în secția de Anestezie și terapie Intensivă.

Un bătrân din Dumbrăveni a fost accidentat de două ori în aceeași zi. Prima dată a scăpat cu răni ușoare, a doua oară a ajuns pe masa de operație, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava