MOPAN Suceava

Polițiștii suceveni au întocmit un dosar penal pe numele unui bătrân din comuna Moara care a fost depistat în trafic, în Suceava, deși nu are permis de conducere. Bărbatul, în vârstă de 75 de ani, a fost oprit în trafic sâmbătă, pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul Suceava. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar mopedul nu este înmatriculat sau înregistrat, plăcuța de înregistrare aparținând unui alt vehicul.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat sau înregistrat” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare” ce va fi soluționat procedural.

Un bătrân din Moara, fără permis, a fost depistat în trafic pe un moped cu numere false, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava