• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un minor în vârstă de 16 ani, aflat pe o bicicletă, a ajuns la spital după ce a evitat impactul cu o mașină și a lovit un gard. În timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în satul Prisaca Dornei, din comuna Vama, un localnic de 35 de ani a ajuns în intersecția cu str. Teilor moment în care a efectuat o manevră de schimbare a direcției de mers spre stânga, trecând de axul drumului fără să se asigure corespunzător și fără să acorde prioritate de trecere unui biciclist de 16 ani. Acesta se deplasa din direcția opusă și în încercarea de a evita coliziunea cu autoturismul a tras dreapta de ghidonul bicicletei, a rulat circa 24 de metri pe un trotuar, după care s-a lovit cu bicicleta de un gard din plasă metalică. În urma accidentului biciclistul a suferit leziuni, fiind transportat la Spitalul din  Câmpulung Moldovenesc.
După accident șoferul a mutat autoturismul pe str. Teilor, la circa 22 de metri de zona intersecției, considerând că îngreunează traficul, .
Atât conducătorul auto cât și victima au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care le-a fost recoltată câte o mostră biologică de sânge în vederea determinării alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava