Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă, 25 iunie 2022, în jurul orei 18.25, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Suceava – Biroul Rutier, au observat pe str. Sofia Vicoveanca un autoturism și o motocicletă, ambele vehicule aflându-se la marginea sensului de mers dinspre Cumpărătura spre Suceava, prezentând avarii.

Polițiștii au stabilit că un bărbat domiciliat în Rădăuți a condus autoturismului și a intrat în coliziune cu motocicleta condusă de un tânăr de 26 ani din comuna Bosanci, care conducea o motocicletă neînmatriculată și cu număr fals și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, prevăzută și pedepsită de  art. 334 alin. (2) din Codul Penal, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere, prevăzută de art. 335 alin. (1) din Codul

Prin ordonanţa din data de 26.12.2021 s-a dispus reţinerea  motociclistului de 26 ani ani, din com. Bosanci, jud. Suceava, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat , faptă prevăzută şi pedepsită de art. 334 alin. (2) C.pen. și de conducerea unui vehicul fără permis de conducere faptă prevăzută şi pedepsită de art. 335 alin. (1) C.pen., ambele cu aplicare art. 38 alin. (2) C.pen. și cu aplicarea art. 41 alin. (1) C.pen., pe o durată de 24 ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava