MOPAN Suceava

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din comuna Arbore este cercetat de poliţişti după ce a fost prins că a împuşcat ilegal două capre sălbatice. Bărbatul a fost prins în noaptea de vineri spre sâmbătă de agenţii Postului de poliție Cacica, care au oprit mașina condusă de acesta pe un drum comunal. În urma verificării interiorului autoturismului, polițiștii au identificat un sac cu fermoar care conţinea două capre sălbatice moarte, despre care conducătorul auto a declarat că le-a cumpărat de la o persoană necunoscută, din satul Pîrteștii de Sus.

Cercetările au fost preluate de polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase care au stabilit faptul că în noaptea de vineri spre sâmbătă, şoferul şi alţi trei bărbaţi, unul de 31 de ani, din Iaslovăţ,  și doi de 43 de ani, respectiv 45 de ani, din Rădăuţi, s-au deplasat cu două autoturisme în fondul de vânătoare Solca, unde au împuşcat cu armele proprietatea bărbatului din comuna Arbore și a bărbatului de 31 de ani din comuna Iaslovăț, ambii vânători autorizaţi, două căprioare şi un iepure de câmp.

Cele două arme şi muniţia aferentă au fost ridicate pentru cercetări, iar cele 2 autoturisme au fost indisponibilizate la sediul poliției. Fiind audiate, 3 dintre persoanele implicate în eveniment au recunoscut participarea la actele de braconaj.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ”nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, ”uz de armă fără drept”, ”braconaj cinegetic”, precum şi a infracţiunii de  ”transportul vânatului dobândit fără respectarea condiţiilor legale”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava