Concert pascal
MOPAN Suceava

Un tânăr de 22 de ani din comuna Baia a ajuns la spital, unul dintre prietenii săi acuzând faptul că acesta a fost agresat în faţa unei discoteci din Fălticeni. În noaptea de sâmbătă spre duminică, Poliţia din Fălticeni, a fost sesizată prin „112” de către Ş. Constantin, care a anunţat că prietenul său, C. Gabriel, de 22 ani, din Baia, a fost agresat de un tânăr necunoscut, în timp ce se afla în zona unei discoteci.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că Ş. Constantin, C. Gabriel, Ş. Paul şi M. Dan, toţi din comuna Baia, se aflau în faţa discotecii, unde s-au certat cu mai mulţi tineri pe care nu-i cunoşteau.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Suceava, C. Gabriel, împreună cu Ş. Paul, Ş. Constantin şi M. Daniel, cu toţii din comuna Baia, au mers la discoteca din Fălticeni, iar în jurul orei 01:30 – 02:00, în acelaşi local a intrat un grup de cinci tineri din comuna Hârtop, respectiv M. Iulian, B. Mihai, M. Ionuţ, M. Vasile şi B. Ionel.

În jurul orei 3:00 tinerii din Hârtop au părăsit discoteca, iar afară au început să arunce între ei, în glumă, cu bulgări de zăpadă.

La un moment dat, din discotecă au ieşit şi tinerii din comuna Baia, unul dintre aceştia fiind lovit cu un bulgăre, motiv pentru care între cele două grupuri de tineri au început certurile. De asemenea, unul dintre tinerii din Baia, Ş. Constantin, a fost lovit de unul dintre tinerii din celălalt grup.

Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, C. Gabriel, din Baia, a vrut să intervină deplasându-se către grupul de tineri din Hârtop, moment în care s-a dezechilibrat şi a căzut pe spate, lovindu-se cu capul de carosabil. În urma impactului a suferit un traumatism cranio cerebral, fiind transportat la Spitalul Judeţean Sf. Ioan cel Nou Suceava.

Fiind audiat, acesta recunoaşte că s-a dezechilibrat şi a căzut, nefiind lovit sau împins de o altă persoană şi că nu doreşte să depună plângere penală din motivele prezentate mai sus.

Ş. Constantin a formulat plângere prealabilă pentru comiterea infracţiunii de loviri sau alte violenţe, motiv pentru care poliţiştii din Fălticeni, din cadrul Biroului Investigaţii Criminale, au procedat la identificarea tuturor celor implicaţi în altercaţie, aceştia fiind sancţionaţi contravenţional. Cercetările sunt continuate de către Poliţia Mununicipiului Fălticeni, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava