MOPAN Suceava

Delia și soțul ei au fost invitații lui Codin Maticiuc și Anghel Damian în cadrul podcastului pe care aceștia îl moderează. Cuplul a vorbit atât despre viața personală, cât și despre proiectele profesionale, iar amănuntele pe care le-au oferit sunt unele spectaculoase, potrivit click.ro.

Delia și Răzvan sunt cunoscuți de o lume întreagă. Artista lansează piese care ajung pe primele locuri în topurile muzicale din țară, iar Răzvan Munteanu este cel care are grijă ca afacerile să meargă ca pe roate, fiind managerul ei. Deși, în ultima perioadă Răzvan nu îi mai acordă atât de multă atenție, după cum a mărturisit chiar ea pentru că este fascinat de criptomonede.

Răzvan Munteanu este specialist în tranzacțiile cu criptomonede și este interesat de acest subiect de ani întregi. Codin Maticiuc a dezvăluit că, în urmă cu patru ani a primit cadou de la Răzvan un bitcoin care astăzi a ajuns să valoreze nu mai puțin de 51 de mii de dolari. În momentul în care Codin a primit cadoul, valoarea unui bitcoin era de 5 mii de dolari, notează sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/un-cadou-de-milioane-cum-a-devenit-maticiuc-bogat-409693.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava