Concert pascal
MOPAN Suceava

Un căruțaș aflat sub influența băuturilor alcoolice a fost rănit de o mașină care ieșirea dintr-o curte. Într-un comunicat al Poliției Suceava se arată că luni seara, în jurul orei 21:30, în timp ce conducea autoturismul din curtea locuinţei spre DJ 178 B din comuna Satu Mare, un localnic de 50 de ani a intrat în coliziune cu o căruță condusă regulamentar pe DJ 178 B de un localnic de 39 de ani.          Din impact a rezultat rănirea ușoară a bărbatului de 39 de ani, care a fost transportat, cu ambulanţa, la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ambii participanţi la trafic au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul șoferului și de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului de 39 de ani, după care, la spital li s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, căruțașul a fost sancționat contravențional conform art. 1 din  Ordonanța Militară nr. 3 cu amendă în cuantum de 2.000 lei, pentru nerespectarea prevederilor legate de circulația persoanelor.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”, ce va fi soluţionat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava