MOPAN Suceava

Sam Davis, co-producătorul “Period. End of Sentence”, film ce a câștigat un Oscar pentru cel mai bun scurt-metraj, a purtat la ceremonia de premiere un smoching Seroussi, celebrul brand românesc creat de J.A. Seroussi în anul 1999.

La cea de-a 91-a ediție a Galei de decernare a Premiilor Oscar, România a fost reprezentată prin brandul Seroussi care a asigurat ținutele de ceremonie ale câștigătorului Premiului Oscar Sam Davis, co-producătorul scurt-metrajului Netflix “Period. End of Sentence” și ale nominalizaților Rob Epstein și Jeffrey Friedman, producători pentru “End Game”, Marc Shaiman, compozitor pentru coloana sonoră a filmului “Mary Poppins Returns” și Terence Blanchard, care a compus muzica din filmul “BlacKkKlansman”.

Povestea din spatele acestui succes va fi inclusă în cartea Norei Seroussi, fiica omului de afaceri J.A. Seroussi, programată să fie lansată în acest an.

“Am fost invitată de Netflix să îmbrac nominalizații la Oscar. A fost una dintre cele mai incredibile nopți din viața mea! Sunt foarte impresionată de toți acești gentelmeni care au ales dintr-o varietate de mari branduri să poarte smochingurile Seroussi. Pentru noi a fost o mare onoare să fim prezenți pe covorul roșu și pe scena Oscarurilor. Tatăl meu, Joseph Seroussi, ar fi fost atât de mândru,” a declarat Nora Seroussi.

DESPRE J.A. SEROUSSI

După ce a lucrat 35 de ani în România costume bărbătești pentru celebre mărci, omul de afaceri J.A Seroussi și-a lansat, în 1999, propriul brand intitulat “Seroussi”. J.A. Seroussi a fost cel mai mare investitor străin privat în industria confecțiilor din România, deținând în prezent 3 fabrici de confecții, Ikos Conf SA, Norada SA si Serconf SA.

“Seroussi” înseamnă țesături de calitate, majoritatea din lână 100% de cea mai fină calitate, ori într-o varietate de combinații prețioase cu mătase, mohair sau în amestec cu elastan confortabil, de la furnizori cu renume precum Vitale Barberis Canonico, Reda, iar mai nou Cerruti și Zegna. Această marcă mai înseamnă selectarea celor mai performante auxiliare, tipare potrivite și moderne, accesorii alese cu grijă.

Detalii: https://seroussi.ro/

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava