Muzeul Bucovinei

Un bărbat din judeţul Botoşani a fost bătut la o stână din Mitocu Dragomirnei după ce şi-a cerut banii pe perioada în care a lucrat ca şi cioban. În cursul zilei de vineri, Poliţia municipiului Suceava a  fost sesizată de Spitalul Judeţean cu privire la faptul că la unitatea medicală a fost internat un bărbat de 33 de ani, din județul Botoşani, victima unei agresiuni, comise în urmă cu două zile.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în dimineaţa zilei de 1 iulie,  victima s-a deplasat la o stână din Mitocul Dragomirnei pentru a solicita proprietarilor, doi frați de 49 și 47 de ani, să-l plătească pentru munca prestată ca cioban în perioada februarie-aprilie 2015. În urma unui conflict spontan, cei doi fraţi l-au lovit pe bărbatul din Botoșani cu mai multe obiecte contondente.
Ulterior, în cursul zilei de vineri, victima s-a deplasat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava