Un concurent Chefi la cuțite și un finalist Masterchef au cucerit Parisul cu un restaurant românesc
Ovidiu Malișevschi, fost concurent Chefi la cuțite, și Bogdan Alexandrescu, finalist Masterchef, au dat lovitura la Paris cu un restaurant în care au introdus preparate specific românești, Ibrik Kitchen, ce aparține Ecaterinei Paraschiv. Prestigioasa revistă Vogue a inclus localul printre cele „cinci restaurante ale momentului în Paris”, potrivit click.ro.
„Abia deschis, Ibrik mizează pe gastronomia tipic balcanică: tocăniţă de pui, sarmale de porc cu mămăligă cremoasă, vită cu trufe negre româneşti şi peşte din Carpaţi. Surprinzător şi foarte reuşit”, se arată în Vogue, conform sursei citate.
Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/un-concurent-chefi-la-cutite-si-un-finalist-masterchef-au-cucerit-parisul-cu-un