• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un consorțiu de firme din Botoșani și Alba Iulia va proiecta și construi noul pod peste râul Suceava care va descongestiona traficul din zona marilor centre comerciale ale muncipiului Suceava. Anunțul a fost făcut de primarul Ion Lungu. El a spus că este vorba de firmele Corners Flor și Comir ambele din Botoșani și de firma Aria Construct din Alba Iulia care au câștigat licitația organizată de Primăria Suceava în detrimentul unei alte asocieri de firme. Noul pod va costa 4,23 de milioane de lei aceasta fiind oferta consorțiului care a câștigat licitația. Podul botezat Podul Unirii va fi construit în doi ani de zile undeva în aval de actualul pod cu ieșire în zona Termica iar mai departe va face joncțiunea cu DN29 la Plopeni. Primarul Lungu a subliniat că în cazul în care nu vor fi contestații contractul pentru execuția noului pod va fi semnat în data de 19 decembrie.

”În măsura în care vor demara lucrările la pod noi vom veni și cu lucrările pentru accesul la pod din strada Solidarității până în zona celor de la General Construct iar de acolo se coboară spre râul Suceava și se iese în zona Termica. La Termica avem o suprafață betonată pe infrastrufura de la Termica și avem o asocierecu orașul Salcea. Această minirută ocolitoare va ieși la școala generală de la Plopeni. Acolo deja cei de la Salcea au asfaltat un kilometru de drum și am vorbit cu domnul primar care va prinde încă un kilometru anul viitor în așa fel încât să vină pe la calea ferată iar de acolo este limita de proprietate a municipalității. Această minirută ocolitoare va avea o lungime de 4 kilometri”, a spus Lungu. Mai trebuie spus că noul pod va avea o lungime de 104 metri și o lățime de 11,20 metri din care 7,8 metri partea carosabilă carosabilă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava