Un contrabandist de țigări a încercat intre cu mașina într-un polițist de frontiera care a vrut să-l oprească pe raza localității Falcău. În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 21.00, un echipaj mobil al poliției de frontieră a efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea la control, pe raza localității Falcău a unui autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Marea Britanie.

Șoferul nu a oprit la semnalele efectuate de către echipaj, virând brusc spre polițistul de frontieră intenționând să-l lovească, după care și-a continuat deplasarea în mare viteză

.Imediat, pentru prinderea șoferului polițistul de frontieră a executat un foc de avertisment înspre pneurile autoturismului, însă nici de această dată conducătorul auto nu a oprit.

S-a trecut la urmărirea mașinii în cauză, iar după aproximativ un kilometru polițiștii de frontieră au descoperit autoturismul abandonat în albia râului Suceava, observând în interiorul acestuia mai multe colete care conțineau țigări de proveniență ucraineană.

„Polițiștii de frontieră au procedat la monitorizarea zonei în vederea reținerii șoferului, iar autoturismul cu țigări a fost transportat la sediul sectorului, în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 3.740 pachete, marca Marble, în valoare de 43.700 lei, cantitate ce a fost ridicată în vederea confiscării”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră. Autoturismul, în valoare de 5.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul sectorului până la finalizarea cercetărilor. Poliția de Frontieră a mai informat că în continuare se fac verificări pentru identificarea persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava