• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Organizația județeană de femei a PDL a derulat la finele săptămânii trecute o acțiune caritabilă de strângere de fonduri pentru ajutorarea a două familii aflate în situații deosebite. Așa cum a declarat președinta organizației județene de femei a PDL, Laura Cătălina Culipei, acțiunea denumită ”Să dăruim un zâmbet” s-a desfășurat la pensiunea Popas Bucovina din comuna Sucevița unde au participat în jur de 70 de persoane. Ea a subliniat că de banii strânși au beneficiat Claudiu Darius S. din orașul Siret diagnosticat cu tumoră cerebrală care urmează a fi supus unei intervenții chirurgicale ce-i va salva viața și Elena S. din comuna Șcheia, care are în întreținere șapte copii ce au rezultate foarte bune la învățătură sumele primite urmând să fie folosite de aceștia pentru continuarea studiilor. Laura Cătălina Culipei a subliniat că printre cei prezenți la acțiunea caritabilă a femeilor democrat liberale s-au numărat Orest Onofrei, candidatul PDL pentru alegerile europarlamentare din 25 mai, aflat pe poziția șase pe lista partidului, primarul comunei Adâncata, Viorel Cucu și omul de afaceri Dumitru Mihalescul, care au contribuit substanțial la ajutorarea celor două familii. ”Este un obicei al organizației județene de femei a PDL de a organiza în mod frecvent astfel de acțiuni caritabile dar mai ales în preajma unor sărbători precum Paștele sau Crăciunul. Sper ca ajutorul nostru să fie de folos pentru familiile aflate în suferință”, a declarat Laura Cătălina Culipei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava