Concert pascal
MOPAN Suceava

Un credincios sucecean îi critică pe ierarhii Bisericii Ortodoxe Române că folosesc mașini de lux și locuiesc în care mari în comparație cu Papa care este modest. ”Papa de ce locuiește într-un apartament modest, iar Patriarhul Daniel și ceilalți ierarhi în reședințe mari? Papa de ce se plimba cu autobuzul când era arhiepiscop, ierarhii BOR de ce se plimbă în mașini de lux și nu cu autobuzul? Papa de ce e smerit și ierarhii BOR nu?”, l-a întrebat enoriașul pe arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților.

”Stimate domnule,

Nu mă îndoiesc de smerenia niciunui prelat din altă Biserică, dar nici nu putem spune că reședințele noastre episcopale, la o anumită evaluare, le întrec pe ale acelora. În plus, cu foarte puține excepții, reședințele arhiepiscopale au fost ridicate cu mult timp înainte, de către predecesori, fiind clădiri ce au zeci sau sute de ani. Pentru a vă edifica, aveți nevoie de ceva timp. Cât despre mașini, cred că este pertinent faptul că, un demnitar, fie el și ierarh, are nevoie de o mașină bună de teren. Altfel, în parohiile greu accesibile (și încă sunt multe), riscă să ajungă cu întârziere la evenimentele stabilite. Așadar, astăzi, o mașină bună nu mai este un moft, ci o necesitate”, i-a răspuns IPS Calinic.

Un credincios sucevean îi critică pe ierarhii Bisericii Ortodoxe Române că folosesc mașini de lux și locuiesc în case mari. IPS Calinic: ”Astăzi o mașină bună nu mai este un moft, ci o necesitate”, 5.1 out of 10 based on 9 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.1/10 (9 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava