MOPAN Suceava

O înregistrare originală cu The Beatles cântând în legendarul Cavern Club în anii ´60 este programată să fie scoasă la licitație spre finalul acestui an, conform contactmusic.com.

Înregistrarea live ´Some Other Guy´ a fost realizată în Liverpool, Anglia, în 1962 și doar 5 copii au fost făcute pentru a promova trupa aflată în plină ascensiune.

O casetă a fost înmânată producătorului Johnnie Hamp și a rămas în sertarul biroului acestuia 50 de ani, până când a fost redescoperită.
Copia deținută de el este acum scoasă la vânzare de casa de licitații Adam Partridge în orașul de baștină al The Beatles, în luna noiembrie (pe 15), iar câștigurile vor fi donate în scopuri caritabile.

Nu a fost lansat încă un preț de pornire, dar în 1993, o altă înregistrare de acest fel s-a vândut pentru 26.400 de dolari. Nu se cunoaște unde sunt celelalte copii, mai notează sursa citată.

Cântărețul Ringo Starr, în vârstă de 72 de ani, și fostul său coleg din trupa The Beatles, Sir Paul McCartney s-au bucurat, și se bucură, amândoi, de cariere muzicale de succes, după despărțirea trupei în 1970, iar Ringo spune că îi place să creadă că The Beatles s-ar fi reunit până acum dacă toți membrii ar fi fost în viață.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava