Concert pascal
MOPAN Suceava

Cariera timpurie a lui David Bowie reprezintă ideea centrală a noului documentar ‘The First Five Years’, care va cuprinde evenimente anterioare celor două filme realizate de BBC despre legenda ‘Space Oddity’, potrivit contactmusic.com.
Filmul ‘The First Five Years’, care este deja în producție, va fi un prequel pentru ‘David Bowie: Five Years’ și ‘David Bowie: The Last Five Years’, ambele difuzate de BBC.

Deși nu au fost făcute publice mai multe detalii deocamdată, David Bowie News a notat că documentarul va fi difuzat în anul 2019, având în vedere că fanii sunt nerăbdători să facă o nouă incursiune în viața muzicianului, conform sursei citate.

Interpretul rock a decedat în anul 2016, la vârsta de 69 de ani, după o luptă secretă cu cancerul. Artistul a fost comemorat în cadrul ‘The Muppets Take The O2’, prin interpretarea de către Dr. Teeth și Electric Mayhem a piesei sale ‘Suffragette City’, ca parte a spectacolului lor muzical din primul lor show live din afara Statelor Unite.

In ciuda popularității lui David Bowie, se pare că actrița Neve Campbell nu avea nici cea mai mică idee cine era starul atunci când au apărut împreună la emisiunea ‘Saturday Night Live’. Aceasta nu știa nimic despre cultura pop americană până când nu a ajuns să fie implicată în industria de film și a recunoscut că rolul de prezentatoare al show-ului TV a fost irosit când i-a fost atribuit.

Ea a declarat: „ Chiar nu știam nimic despre cultura pop americană. Iar apoi am devenit actriță și mi s-au întâmplat o groază de lucruri. Nu eram așa familiarizată cu ‘Saturday Night Live’. Eram îngrozită! Apoi am aflat că invitatul muzical era David Bowie, iar un prieten era foarte entuziasmat, dar eu nu știam cine este. Habar nu aveam. Acea expeiență a fost irosită cu mine pentru că nu aveam nicio idee despre nimic. Pur și simplu nu știam nimic.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava