MOPAN Suceava

Deputatul PNL de Suceava, Bogdan Gheorghiu, a anunțat că un elev de la Colegiul Național „Nicu Gane” Fălticeni se numără printre cei zece olimpici care primesc bursă de merit din partea Academiei Române. „Mă bucur de fiecare dată când performanța elevilor fălticeneni este recunoscută și apreciată la nivel național. Narcis Daniel Axinia, elev al Colegiul Național „Nicu Gane” din Fălticeni, se numără printre cei zece elevi olimpici care primesc bursă de merit din partea Academiei Române pentru anul şcolar 2022-2023”, a spus Bogdan Gheorghiu. El a arătat că cei zece olimpici, beneficiari ai burselor Academiei Române pentru anul şcolar 2022-2023, au fost selectaţi în cadrul programului „Academia Română în dialog cu tinerii” și al celor patru sesiuni de interviuri, la care au participat 64 de elevi din toată ţara.

Deputatul liberal a precizat că bursa acordată lui Narcis Daniel Axinia dovedește că orașul Fălticeni reprezintă, în continuare, o sursă inepuizabilă pentru elita țării.

„Realizările lor excepționale ne inspiră și sunt cea mai bună dovadă că perseverența, efortul și energia puse în slujba pasiunii fac ca visele să devină realitate. Felicitări, dragi elevi! Felicitări profesorilor care s-au ocupat de ei, pentru că o asemenea performanţă se naşte cu eforturi susţinute, multă muncă şi implicare deosebită. Ca părinte, pot să-mi imaginez bucuria și mândria părinților și de aceea apreciez susținerea lor, fără de care aceasta performanță cu greu s-ar fi concretizat”, a încheiat Bogdan Gheorghiu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava