Concert pascal
MOPAN Suceava

Un eveniment privat cu 35 de persoane organizat în Suceava, oprit în miez de noapte de polițiști pentru pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii SarsCov2. În noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 00:30, patrula de ordine şi siguranţă publică a  fost dirijată de către ofițerul de serviciu al Poliţiei Municipiului Suceava spre strada Cernăuţi din municipiul Suceava, având în vedere că s-a primit o sesizare cu privire la faptul că se tulbură ordinea şi liniştea publică prin folosirea unui dispozitiv muzical la intensitate ridicată. Ajunşi pe str. Cernăuţi, polițiștii au constatat faptul că din interiorul unei clădiri se tulbură ordinea şi liniştea publică, prin folosirea unui instrument muzical la intensitate mare.

În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că în interiorul clădirii a fost organizat un eveniment privat cu un numar de aproximativ 35 de participanţi. S-a procedat la sancţionarea contravenţională a organizatorului, conform art.65 lit j din Legea nr. 55 din 2020, raportat la art.1, pct.1 din Anexa 3 la HG alin 1242\2021 şi art.2, pct.26 din Lg 61\1991R.

Totodată, evenimentul a fost încheiat iar participanţii s-au îndreptat spre domicilii, fiind sancționați cu avertisment cu privire la respectarea legislaţiei în vigoare.

Un eveniment privat cu 35 de persoane organizat în Suceava, oprit în miez de noapte de polițiști, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava