• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii din Preutești au fost sesizaţi de reprezentantul unei firme de telefonie cu privire la faptul că pe traseul Udești – Pleșești s-a înregistrat o defecțiune la cablurile telefonice.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că pe drumul comunal Pleșești – Udești lipsește o bucată din cablul telefonic de circa 20 metri.

La scurt timp, poliţiştii au oprit pe raza localităţii o căruţă condusă de un bărbat de 45 de ani, din municipiul Fălticeni, în care, în urma controlului, sub niște paie a fost găsit cablu telefonic sustras, un fierăstrău și un clește.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști pentru recuperarea prejudiciului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava