MOPAN Suceava

Militarii Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus au intervenit cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o hală gater din localitatea Brodina de Sus. Incendiul a fost anunțat în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 0:37. La sosirea echipajelor ardea generalizat hala unui gater, cu pericol de propagare la alte două construcții aflate în imediata apropiere. De asemenea personalul de la locul de muncă, împreună cu alți cetățeni, lucrau la localizarea incendiului cu ajutorul unor motopompe.

În incendiu au ars hala gater, confecționată din structură metalică și panouri tip sandwich, pe o suprafață de aproximativ 400 de metri pătrați, un utilaj (încărcător frontal) și alte bunuri din interior.

Potrivit ISU Suceava, flăcările au izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit, produs la un conductor electric defect sau deteriorat.

Incendiul a fost lichidat la ora 3:10, iar pompierii au salvat cele două construcții învecinate.

Un gater din Brodina de Sus a luat foc în miez de noapte de la un conductor electric defect, 5.0 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (4 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava