MOPAN Suceava

În perioada 22 – 24 aprilie 2016, în parteneriat cu Shopping City Suceava, “Salvați Copiii” – filiala Suceava va derula campania de strîngere de fonduri și completare a formularelor pentru direcționarea a 2% din impozitul pe venit. Anul acesta, “Salvaţi Copiii” şi-a propus să doteze Spitalul din Dorohoi cu un incubator de transport pentu nou-născuţi prematur. În funcție de fondurile strânse, se doreşte şi dotarea maternităţii din cadrul spitalului Gura Humorului cu echipamente performante.

“Salvaţi Copiii” îşi propune schimbarea statisticilor dureroase: în fiecare an pierdem aproximativ 1700 de nou-născuţi. La fiecare 5 ore, un copil mai mic de un an moare. Ţara noastră se menţine pe primul loc în Uniunea Europeană, cu o rată a mortalităţii infantile de 8,8 la 1000 de copii născuţi vii în 2014, cauza principală fiind naşterile premature. O treime dintre aceste decese pot fi prevenite prin dezvoltarea de programe suport pentru mame şi copii şi dotarea maternităţilor şi secţiilor de nou-născuţi cu echipamente medicale performante.

“Cu sprijinul companiilor şi miilor de donatori care s-au alăturat campaniilor ”Bun venit pe lume!” şi ”Un gest pentru o viaţă”, am reuşit să dotăm în ultimii patru ani 58 de maternităţi şi secţii de nou-născuţi cu echipamente medicale moderne în valoare de 7.300.000 de lei, contribuind la salvarea a peste 18.000 de copii, anual.

Filiala Suceava a donat echipamente sectiei de neonatologie din cadrul Spitalului Judetean ”Sfantul Ioan ce Nou” Suceava, Maternitatilor din cadrul spitalelor municipale Vatra Dornei si Campulung Moldovenesc (judetul Suceava) si Spitalului Judetean Botosani”, a declarat Camelia Iordache, preşedintele „Salvaţi Copiii” Suceava. Anul acesta organzaţia şi-a propus să doteze Spitalul din Dorohoi cu un incubator de transport. “Numai în anul 2015, la Dorohoi s-au născut prematur 31 de copii, din care 26 au fost transferaţi la Suceava sau Botoşani deoarece spitalul nu deţine clasificarea necesară asigurării condiţiilor optime pentru acordarea şansei la viaţă a acestor copii”, a declarat Camelia Iordache.

În perioada 22 – 24 aprilie 2016, în parteneriat cu Shopping City Suceava, “Salvați Copiii” filiala Suceava va derula campania de strîngere de fonduri și completare a formularelor pentru direcționarea a 2% din impozitul pe venit. În funcție de fondurile strânse, organizaţia şi-a propus să doteze cu echipamente performante și maternitatea din cadrul Spitalului Gura Humorului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava