În noaptea de sâmbătă spre duminică, un tânăr de 25 de ani din Iaşi a sunat la „112” pentru a reclama faptul că fost agresat, iar autoturismul său a fost distrus de o persoană necunoscută pe o stradă din Câmpulung Moldovenesc. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că tânărul era în maşină cu un prieten din comuna Vama, şi se deplasau pe str. Dimitrie Cantemir. La un moment dat, cei doi au observat pe partea carosabilă două persoane implicate într-un scandal, motiv pentru care au oprit, neavând spațiu de trecere.

În acel moment, una dintre cele două persoane a venit la autoturism și a început să lovească mașina, după care a distrus parbrizul. Cei doi prieteni au coborât din autoturism, moment în care tânărul din Iaşi a fost lovit cu pumnul de către persoana care a distrus parbrizul, iar pasagerul din mașină a fost lovit cu palma peste față de cealaltă persoană implicată în scandal.

Polițiștii au reușit identificarea celor doi agresori, ca fiind unul din Câmpulung Moldovenesc şi celălalt comuna Fundu Moldovei, ambii în stare de ebrietate. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe și distrugere.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava