• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un ieșean dat în urmărire națională a fost prins, ieri, de polițiștii de la Broșteni, după ce a distrus geamul unui autoturism parcat la o cabană din zonă și a sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că, în noaptea de 15 spre 16 iunie, bărbatul în vîrstă de 53 de ani a fost la pensiunea administrată de o femeie de 36 de ani din Broșteni. Acolo, mai mulți tineri i-au dat ieșeanului de băut şi de mîncat, iar apoi individul a plecat. Ieri, tinerii au constatat faptul că a fost spart geamul unui autoturism parcat și au fost sustrase mai multe sticle cu băuturi alcoolice, prejudiciul fiind de aproximativ 1.200 de lei. Autorul a fost identificat în persoana ieșeanului. El are de executat 4 ani şi 6 luni de închisoare pentru distrugere prin incendiere. Mandatul a fost emis de Judecătoria Giurgiu. Acum ieșeanului i s-a deschis dosar penal pentru furt calificat şi distrugere. Bărbatul a fost escortat și încarcerat la Penitenciarul Botoșani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava