Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 18 septembrie ora 02:40, politiștii din cadrul SPR 12 Preutești, aflandu-se în serviciul de patrulare pe raza Sectiei 12 Politie Rurala Preutești au oprit pe DJ 208 C pe raza comunei Vulturești, sat Giurgești, autoturismul condus de catre o persoana de sex masculin, pentru un control de rutina.

Procedandu-se la controlul documentelor s-a constatat ca acesta este un barbat de 37 ani din Iași și care a declarat ca se deplaseaza spre Botoșani.

Întrucat conducatorul auto emana halena alcoolica a fost testat cu aparatul alcoltest, rezultatul fiind de 0.78 mg/l  alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la Spitalul Municipal Falticeni pentru recoltarea probelor biologice de sange în  vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauza a fost întocmit dosar penal  sub  aspectul  savarșirii  infractiunii  de conducerea unui vehicul sub influenta  alcoolului sau a altor  substante.

Un ieșean de 37 de ani a ieșit din județul Suceava în miez de noapte cu un dosar penal, 5.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava