Concert pascal
MOPAN Suceava

Guvernul a aprobat proiectul de Hotărâre de Guvern privind actualizarea anexei nr. 30 a Hotărârii Guvernului nr. 1705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului și transmiterea unui imobil aflat în domeniul public al statului și în administrarea Ministerului Tineretului și Sportului – Clubul Sportiv Municipal Suceava, în domeniul public al municipiului Fălticeni. Astfel, imobilul cu nr. MFP 34735, din strada Nada Florilor nr. 83, (Fălticeni, jud. Suceava) parte a Bazei Nautice Fălticeni trece în domeniul public local al municipiului Fălticeni.

„Sunt încântat că Ministrul Tineretului și Sportului Eduard Novak a semnat și înaintat acest proiect și că a înțeles necesitatea lui. În orașul meu natal, Clubul Școlar „Nicu Gane”, aflat în administrarea primăriei, are elevi care practică și canotajul. Acești elevi aveau nevoie de un spațiu adecvat pentru a se antrena. Preluarea acestui imobil și amenajarea lui reprezintă modul în care ne asigurăm că viitorul este cel pe care ni-l dorim cu toții”, a declarat deputatul sucevean Bogdan Gheorghiu.

În prezent, la baza nautică din strada Nada Florilor 83, aflată într-o avansată stare de degradare, se antrenează doar elevii de la Clubul Școlar „Nicu Gane” sau de la alte loturi sportive de pe raza județului Suceava și nu este amenajată și omologată pentru organizarea de evenimente sportive la nivel național.

Proiectul de act normativ creează cadrul legal demarării unor proiecte necesare dezvoltării activității de tineret și sport în domeniul sporturilor nautice în Fălticeni.

Adoptarea acestui proiect de HG atrage o serie de obligații pentru Consiliul Local al municipiului Fălticeni și pentru Ministerul Tineretului și Sportului. Destinația actuală a imobilului nu trebuie schimbată, iar în termen de 5 ani de la data preluării, Consiliul Local se obligă la realizarea de lucrări de reabilitare și de modernizare pentru imobilul transmis.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava