Sâmbătă seara, militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Dornești, au intervenit cu trei autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Dornești. La sosirea echipajelor, flăpcările se manifestau generalizat la casa de locuit și la o mașină parcată în imediata apropiere, existând pericolul de propagare la o anexă gospodărească, dar și la două locuințe învecinate. În incendiu au ars acoperișul casei, construit din lemn, cu învelitoare din azbociment, pe o suprafață de 70 mp, și bunuri din interior, obiecte de mobilier, aparate electrocasnice, articole de îmbrăcăminte, elemente de tâmplărie din lemn și alte bunuri. De asemenea, autoturismul a ars în proporție de 70%.
Incendiul a izbucnit din bucătăria locuinței, cel mai probabil din cauza efectului termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect.
Din fericire nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul anexa gospodărească și cele două locuințe învecinate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava