O bijuterie strălucitoare este cea mai inspirată declarație de dragoste. De Valentine`s Day, Iulius Mall Suceava le va oferi îndrăgostiților posibilitatea de a câștiga un inel cu diamante Teilor, 14 cine romantice și alte 2.000 de premii.

Zilele rămase până la Valentine`s Day le oferă clienților Iulius Mall șansa de a câștiga premii care transmit mesaje de dragoste. În perioada 9 – 14 februarie 2018, cei care cumpără de minimum 100 de lei din magazinele lor preferate pot participa la campania „Dovedește-i dragostea!”. Cei care doresc să se înscrie trebuie să se prezinte la Centrul Info cu bonurile fiscale, unde vor fi invitați să rotească ruleta premiilor, care le va dezvălui cadoul câștigat. Zilnic, primii 200 de participanți vor fi răsplătiți cu: o cină romantică, bilete la cinema, vouchere pentru sesiuni de răsfăț, bombone de ciocolată, sticle de vin și băuturi răcoritoare.

Marele premiu, oferit în urma extragerii din Ziua Îndrăgostiților, constă într-un inel cu diamante Teilor, în valoare de aproximativ 1.000 de euro. În plus, tot pe 14 februarie, tragerile la sorți vor desemna șapte câștigători ai unor cine romantice la restaurant Căprioara din Suceava.

Îndrăgostiții care au oferit deja inelul și se pregătesc pentru marele eveniment sunt așteptați în acest week-end, la etajul Iulius Mall, la Târgul de Nunți Bucovina, unde participă 32 de companii din domeniu. Tot până pe 11 februarie, parterul mall-ului găzduiește Târgul Handmade, de unde cei aflați în căutarea cadoului de Ziua Îndrăgostiților pot alege: bijuterii felurite, piese vestimentare, accesorii, decorațiuni, articole de marochinărie, cosmetice naturale și multe altele.

Duminică, de la ora 19.00, publicul Iulius Mall va fi încântat cu un spectacol dedicat Zilei Îndrăgostiților, susținut de Filarmonica de Stat Botoșani. Concertul va include partituri de muzică latino, interpretate de orchestra simfonică, sub bagheta dirijorului argentinian Ramiro Arista.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava