Concert pascal
MOPAN Suceava

Vineri ora 11.30, politiștii din cadrul Sectiei 11 Politie Rurala Pojorata, au procedat la oprirea unei autoutilitare pe D.J. 175, pe raza comunei Fundu Moldoivei, ce avea directia de deplasare Pojorata-Moldova Sulita și care transporta material lemnos, respectiv cherestrea tivita.

I s-au solicitat conducatorului auto documentele personale, cele ale autoutilitarei și documentele de însotire a materialului lemnos transportat, ocazie cu care s-a constatat ca acesta era un barbat de 38 ani, din Bocicoiu Mare, județul Maramureș, avand permisul de conducere și toate documentele autoutilitarei valide însă  pentru materialul lemnos transportat conducatorul auto a declarat ca nu detine niciun fel de document de însotire.

S-a procedat la interogarea aplicatiilor ,,Sumal, lnspectorul Padurii !iii ,,Sumal 2.0”, rezultand ca pentru mijlocul de transport  nu exista aviz de însotire a materialului lemnos.

Vehiculul a fost condus la Atelierul de Productie Sadova în vederea inventarierii materialului lemnos, solicitandu-se sprijin OS Pojorata.

Dupa inventarierea materialului lemnos, a rezultat cantitatea de 1,75 mc material lemnos cherestea tivită în valoare de 1.552 lei.

S-a procedat la confiscarea materialului lemnos rezultat în urma inventarierii și la sanctionarea contraventionala a șoferului cu amenda de 2000 lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava