Concert pascal
MOPAN Suceava

Un bărbat din comuna Marginea care s-a urcat băut și fără permis la volanul unei mașini cu numere false a fost reținut de polițiști. Potrivit unui comunicat de presă al Poliției Suceava, sâmbătă, la ora 21.10, patrula din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza comunei Horodnic de Jos a oprit pentru control un autoturism care circula pe drumul comunal 46B, către cătunul Călugărița.
La volanul mașinii se afla un bărbat de 54 ani, localnic, iar pe bancheta din dreapta față, ca pasager, a fost identificat și legitimat un alt bărbat de 33 ani, din tot din Marginea.
În urma verificărilor efectuate de poliţişti cu privire la dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice a rezultat că rezultând că șoferul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto. De asemenea, având în vedere că mirosea a alcool, şoferul fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul testului fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Apoi, poliţiştii au efectuat şi verificări în bazele de date ale Poliției Române stabilindu-se că numerele de înmatriculare aplicate pe autoturism aparțin unui alt vehicul.
Şoferul a fost condus la Spitalul municipal Rădăuți, unde, cu consimțământul său, i s-au recoltat două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În final, prin ordonanța emisă de polițiști s-a dispus reținerea bărbatului de 54 de ani pentru o perioadă de 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”. Bărbatul din Marginea a fost introdus în arestul IPJ Suceava.
Poliţia Suceava a amintit că încă din data de 14 februarie, IPJ Suceava a lansat un amplu Program de prevenire a accidentelor rutiere la nivelul județului cu derulare până la finele anului 2019. Într-un comunicat al Poliţiei Suceava se arată că pe lângă activitățile preventive, de informare și responsabilizare, programul conține și module operative, printre care creșterea fermității în sancționarea celor care săvârșesc infracțiuni la regimul rutier. „Polițiștii suceveni atrag încă o dată atenția cu privire la faptul că vor dispune reținerea și încarcerarea celor care săvârșesc fapte penale la regimul rutier, în funcție de gravitatea faptelor, consecințele produse și materialul probator administrat. Din păcate, deși în ultimele zile mai multe persoane au ajuns în arest pentru comiterea de infracțiuni rutiere, unii șoferi dau dovadă în continuare de iresponsabilitate și își pun în pericol propria viață dar și a celorlalți participanți la trafic, săvârșind infracțiuni la regimul rutier”, se mai spune în comnuicatul Poliției Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava