MOPAN Suceava

Casa unei familii din comuna Şerbăuţi a fost vandalizată în miez de noapte. Sâmbătă, aproape de miezul nopţii, Poliţia orașului Siret a fost sesizată de o femeie de 59 de ani, din comuna Șerbăuți, despre faptul că persoane necunoscute i-au distrus geamurile de la o fereastră, aruncând cu pietre. Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că cele sesizate se confirmă, fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere.
Ulterior, aceeaşi noapte, în jurul orei 2:00, Poliţia orașului Siret a fost sesizată din nou de victimă, aceasta reclamând faptul că autorii au revenit, au intrat în casă și au amenințat-o pe ea și pe soțul ei, iar pe fiul lor l-au lovit, după care au plecat. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în jurul orei 2:00, doi localnici, unul de 32 de ani și unul de 18 ani, însoțiți de o a treia persoană încă necunoscută, au pătruns în curtea locuinței părții vătămate, au spart geamurile și au intrat în imobil, unde i-au amenințat și l-au lovit cu pumnul pe fiul victimei, un bărbat de 30 de ani, motivul invocat fiind acela că ar fi fost martor într-un dosar penal.
În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere și violare de domiciliu, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava