MOPAN Suceava

Polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele unui șofer care a accidentat un minor care se plimva pe bicicletă pe trotuar. Incidentul a avut loc sâmbătă seara în apropierea unui magazin din comuna Verești. La volanul mașinii se afla un localnic în vârstă de 24 de ani, care circula dinspre drumul județean 290 spre spre gara din Verești.

Șoferul nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea virajului la dreapta spre o parcare neamenajată din vecinătatea unui magazin, moment în care a acroșat și accidentat ușor un minor de 12 ani, din municipiul Suceava care circula cu bicicletă pe trotuar.

După producerea accidentului, conducătorul auto nu a anunțat poliția, fiind identificat ulterior de către polițiștii Postului de poliţie Verești. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi “părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava