Un minor din comuna Râşca s-a ales cu dosar penal după ce a spartt mai multe maşini din Fălticeni. Minorula fost prins după ce sâmbătă seara, Poliţia municipiului Fălticeni a fost sesizată prin „112” cu privire la un furt dintr-un autovehicul din spatele unui bloc, de pe strada Republicii, din localitate.

Polițiștii deplasați la fața locului au surprins în flagrant un minor din comuna Rîşca, care a spart geamul uşii autoutilitarei aparţinând unui bărbat de 43 ani şi a încercat să sustragă staţia de emisie recepţie şi antena fixată pe cupolă.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că anterior, în jurul orei 21.00, minorul a spart geamul autoturismului unei societăți comerciale parcat pe strada Nicolae Bălcescu, de unde a sustras un sistem GPS, pe care l-a vândut unui cumpărător de ocazie cu suma de 20 lei. Apoi, după o oră, minorul a spart geamul unui alt autoturism de unde a sustras o stație auto, pe care a predat-o ulterior poliției.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru recuperarea prejudiciului estimat la 1.800 lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava