Concert pascal
MOPAN Suceava

Un minor băut a luat mașina părinților săi și a intrat cu ea într-un stâlp de electricitate. Sâmbătă dimineață, în jurul orei 8:10 un tânăr de 17 ani, din comuna Voitinel, conducea autoturismul pe DN2 E, în interiorul Horodnic de Sus, având direcția de deplasare dinspre localitatea Voitinel înspre Horodnic de Sus. După efectuarea unei curbe spre stânga, șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers, autoturismul părăsind partea carosabilă și lovind un stâlp de electricitate de pe partea dreapta a direcției de deplasare și poarta de acces a unui imobil.

În urma impactului, a rezultat avarierea autoturismului, a stâlpului de electricitate, a porții de acces a imobilului precum și vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto, care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul din Rădăuți.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe  biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, a reieșit că minorul nu posedă permis de conducere.

De asemenea, a rezultat faptul că autoturismul aparține părinților minorului de la care acesta l-a sustras cu scopul de a se deplasa pe drumurile publice, profitând de faptul că aceștia sunt plecați din localitate.

După efectuarea în continuare a urmăririi penale în cauză, față de șofer se vor dispune măsuri preventive. În cauză s-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „vătămare corporală din culpă”, „conducere fără permis”, ,,conducere sub influența băuturilor alcoolice” și „furt în scop de folosință”.

Un minor băut a luat mașina părinților săi și a intrat cu ea într-un stâlp de electricitate, 7.8 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.8/10 (4 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava