Concert pascal
MOPAN Suceava

În noaptea de luni spre marți, Poliția orașului Vicovu de Sus a fost sesizată de un localnic, de 19 ani, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul din fața unui bar din localitate. În urma cercetărilor efectuate de polițiști, autoturismul a fost identificat pe strada Calea Cernăuți din localitate, lângă acesta fiind trei tineri, care la vederea echipajului de poliție au fugit în direcții diferite, motiv pentru care, au fost urmăriți și prinși de polițiști.

Polițiștii au stabilit faptul că dintre cei trei, un minor de 17 ani, din localitate, a sustras și condus autoturismul victimei.

Minorul emana halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că minorul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „furt în scop de folosință”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava