Concert pascal
MOPAN Suceava

Un minor în vârstă de 16 ani s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de poliţişti la volanul unei maşini. În cursul zilei de sâmbătă, poliţiştii din Marginea au oprit pentru control pe DN 2E, în comuna Horodnic de Sus, autoturismul condus de un tânăr de 16 ani, din comuna Vicovu de Jos și în care se afla ca pasager un tânăr din aceeași localitate.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că minorul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie, dar şi că autoturismul îi aparține unui bărbat de 39 ani, din comuna Vicovu de Jos, care l-a încredințat minorului, deși știa că acesta nu posedă permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal, față de minor, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără permis de conducere, iar față de proprietarul autovehiculului sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredințarea de către o persoană a unui vehicul unei persoane despre care știe că nu posedă permis de conducere.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava