Concert pascal
MOPAN Suceava

În această seară, în jurul orei 19:10 Politia Municipiului Suceava a fost sesizată cu privire la faptul că un minor în vârstă de 4 ani, din comuna Buneşti, a dispărut în condiţii suspecte. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că minorul a plecat în jurul orei 16.00 la o familie învecinată, însoțit de doi căței. Ulterior, mama acestuia, observând că temperaturile scad a vrut să îi ducă o haină, însă a constatat că minorul nu se afla la familia respectivă. Inițial familia minorului l-a căutat în zona respectivă, iar ulterior a sesizat poliția. În regim de urgență a fost constituită o grupă de coordonare la nivelul Poliției Municipiului Suceava, fiind cooptate forțe suplimentare pentru căutări. În zonă, unde există și lanuri de porumb s-au deplasaţi 18 polițiști, împreună cu 4 jandarmi. La fața locului a fost deplasat și un echipaj cu o cameră de temoviziune din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și grupele de câini de urmă, iar autoritățile locale au mobilizat mai mulți voluntari.

În jurul orei 21.10 un echipaj de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurala Șcheia l-a identificat pe minor în zona Moara Nica, la aproximativ 4,5 km de locul dispariției. Poliția Suceava a transmis că minorul este într-o stare psihico-fizică bună și urmează sa fie evaluat medical.

Un minor de patru ani dat dispărut de părinţi, găsit la circa 4,5 kilometri de casă. Poliţiştii au folosit o cameră de termoviziune, 8.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava