MOPAN Suceava

Un mirean din județul Suceava ia la rost conducerea Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților pentru că la o mănăstire din județ a fost numit stareț o persoană ce a turnat la Securitate. ”La ….. a fost numit un părinte ce a fost la …….? Daca da, de ce a fost numit ca stareț o persoană ce a turnat la Securitate, chiar el recunoscând? Există un articol în Adevărul unde recunoaște. De ce preoții divorțați nu mai pot fi promovați, însă securiștii, da????????”

”Părintele despre care faceți vorbire nu a fost promovat, pentru că toată viața a fost în funcție de conducere, ci sfinția sa și-a dorit să se ocupe de construirea respectivei mănăstiri din dragoste pentru cei doi mari duhovnici pe care i-a cunoscut de când era copil, părintele fiind dintr-o localitate apropiată. În plus, îl recomandă experiența”, a răspuns înaltul prelat.

Un mirean ia la rost conducerea Arhiepiscopiei pentru că la o mănăstire din județ a fost numit stareț o persoană ce a turnat la Securitate, 9.3 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.3/10 (3 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava