Concert pascal
MOPAN Suceava

Un bărbat și-a pierdut viața și alte trei persoane au fost rănite după ce mașina în care se aflau a fost lovită de o autoutilitară. Accidentul a avut loc astăzi dimineață, pe DN 17, în afara orașului Frasin. Accidentul a avut loc după ce șoferul mașinii lovite a încercat să schimbe direcția de mers fără să se asigure corespunzător. Bărbatul se afla la volanul unui autoturism VW Golf pe DN 17 și se deplasa către Gura Humorului, iar la un moment dat a efectuat manevra de schimbare a direcţiei de mers, virând la stânga. Mașina a intrat cu partea din față pe spaţiul din afara părţii carosabile din partea stângă, perpendicular faţă de axul drumului, șoferul încercând să întoarcă autoturismul din mai multe mișcări. În acel moment, șoferul nu a observat aproprierea dinspre orașul Frasin a unei autoutilitarei, condusă de un bărbat de 42 de ani din Broşteni, care nu a mai putut evita impactul intrând în coliziune frontală-lateral dreapta spate cu autoturismul de mai sus.

În urma impactului, un bărbat și-a pierdut viața. Victima locuia în orașul Cajvana, și se afla pe bancheta din spate, în partea dreaptă, a autoturismului lovit de autoutilitară. De asemenea, în urma accidentului au fost rănite grav alte trei persoane, un alt tânăr de 20 de ani din județul Caraș Severin, precum și un alt bărbat de 43 de ani din județul Botoșani, toți fiind transportați la spital.

Cei doi șoferi implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de Compartimentul Rutier Gura Humorului sub aspectul comiterii infracţiunilor de „ucidere din culpă” şi „vătămare corporală din culpă , cauza urmând a fi soluţionată procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava