MOPAN Suceava

O mașină în care se aflau cinci tineri a fost implicată într-un grav accident care a avut loc în noaptea de duminică spre luni, la intrarea în Suceava dinspre Rădăuți. Autoturismul, un BMW, era condus cu viteză excesivă de un tânăr de 20 de ani, iar când a ajuns pe str. Grigore Alexandru Ghica mașina s-a răsturnat, a lovit un alt autoturism, după care a ajuns pe trotuar.

După accident, șoferul a fugit de la fața locului. Potrivit ISU Suceava, în urma accidentului patru dintre cei cinci tineri aflați în mașină au fost răniți, fiind transportați la Unitatea de Primire a Urgențelor Suceava. Doi dintre tineri erau în stare de inconștiență. Unul dintre aceștia, care se afla în stare foarte gravă, și-a pierdut viața, medicii nemaiputând să facă nimic pentru el. Din câte se pare, tinerii au plecat în orașul Cajvana la o petrecere. După ce au consumat băuturi alcoolice, tinerii au decis să se întoarcă acasă, deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Un mort și trei răniți într-un grav accident produs la intrarea în Suceava dinspre Rădăuți (FOTO), 6.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.5/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava