Concert pascal
MOPAN Suceava

Un nou caz de infecţie cu noul coronavirus a fost confirmat în judeţul Suceava. Este vorba despre un bărbat tânăr, în vârstă de 37 de ani, fără istoric de călătorie în străinătate. Bărbatul era internat la Spitalul Județean Suceava- Secția de Pneumologie. El a fost confirmat pozitiv în data de 17 martie 2020 şi în aceeaşi zi a fost transportat la Spitalul de Boli Infecțioase din Iasi. Ancheta epidemiologică este în desfășurare.

Direcţia de Sănătate Publică Suceava a anunţat că în momentul de faţă numărul cazurilor de infecţie din judeţ sunt de cinci. Şefa DSP Suceava, Silvia Boliacu, a spus că în momentul de faţă patru persoane sunt internate la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Sf. Ioan cel Nou Suceava de la care s-au prelevat probe şi se aşteaptă rezultatele. În judeţul Suceava sunt 836 de persoane care sunt monitorizate la domiciliu fără simptomatologie specifică, din care 549 de persoane care au călătorit în zonele de risc şi 287 sunt membri de familie (aparținători). De asemenea, 30 de persoane au ieșit din autoizolare. Totalul persoanelor iesite din autoizolare în judeţul Suceava este de 568. Silvia Boliacu a mai spus că în judeţ sunt 136 de persoane în carantină în spațiile special amenajate.

Un nou caz de coronavirus confirmat la un sucevean de 37 de ani, fără istoric de călătorie în străinătate, 6.7 out of 10 based on 11 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.7/10 (11 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava