MOPAN Suceava

Clarfon continuă misiunea de a ajuta oamenii. De această dată, echipa Clarfon aduce în România un nou concept.

Despre ce este vorba?

Poate că deja știai că echipa Clarfon, de 18 ani, aduce bucuria sunetului aproape de persoanele care nici nu sperau că vor mai auzi cu aceeași acuratețe glasul celor dragi.

Specialiștii Clarfon cu o pregătire profesională continuăau îndrumat pacienții în alegerea unei soluții eficiente, demne de a proteja funcția vitală a auzului. Aceștia cunosc faptul că pacientul care se confruntă cu pierderi de auz are nevoie de informații, fiind puntea de salvare a acestuia în viitoarele decizii pe care pacientul le va lua. Cu cât se descoperă afecțiunea mai repede, cu atât evoluția neplăcută se va limita.

Da, am făcut tot posibilul să fim cât mai aproape de pacienții noștri. La momentul actual, cabinetele Clarfon se regăsesc în 50 de orașe din Româniaşicolaborează chiar din anul 2003 cu doi producători de aparate auditive recunoscuți la nivel mondial, anume: Hansaton şi Unitron, ambii membri ai grupului Sonova – lider mondial însoluţii de auz. Anul 2015, este momentul în care Clarfon devine unic importator si distribuitor al sistemului de implant cohlear AdvancedBionics.

Misiunea Clarfon, în mod cert, nu se oprește aici, din categoria simțurilor vitale nu face parte numai auzul. Din acest motiv, am hotărât să oferim cunoștințele specialiștilor noștri pentru a fi sprijin și pentru pacienții cu deficiențe de văz.

La Clarfon poti face atât verificarea acuităţii vizuale cât și a celei auditive!

Confortul ochilor este o adevărată necesitate. Cunoaștem faptul că majoritatea pacienților ce se confruntă cu simptome de deficiență a văzului evită să consulte un specialist.

Clarfoneste locul unde vei fi ajutat să găsești ochelarii care se potrivesc cel mai bine cu fizionomia ta, cu stilul tău… ochelarii care să te ajute să scoți în evidență personalitatea ta, care să se adapteze necesităților tale, ochelarii perfecți.

Verificarea acuităţii vizuale este disponibilă doar în cele 8 cabinete de optică Clarfon: 4 în Bucureştişi câte unul la Târgovişte, Galaţi, Arad şi Baia Mare.

Într-adevăr, nu rama este cel mai important factor, lentila de calitate este adevărata necesitate a pacientului atât în cazul ochelarilor cât și a lentilelor de contact. Lentilele de contact pot fi considerate corect adaptate dacă asigură capacitatea viziuală maximă.

De acum la Clarfon, cu o singură programare ai posibilitatea să verifici calitatea văzului și a auzului într-un singur loc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava