• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un bărbat de 59 de ani, din Bosanci, a murit de hipotermie pe 28 februarie, în perioada cînd județul Suceava a fost sub avertizare cod portocaliu de temperaturi foarte scăzute. Potrivit Instituției Prefectului, victima a fost găsită decedată în curtea propriei case de către sora sa. Bărbatul nu era căsătorit, locuia singur și era cunoscut ca un mare consumator de băuturi alcoolice.

Sursa citată a precizat că, ieri, un bărbat a murit la Vadu Moldovei, iar cauza probabilă a decesului este hipotermia. În acest an, în județul nostru, primul caz de deces prin hipotermie a fost cel al unui bărbat de 65 de ani, din Straja, pe 25 februarie. Bărbatul a fost găsit mort, lîngă casă. Vecinii victimei au susținut că aceasta consuma frecvent băuturi alcoolice.

Prefectura a mai transmis că pe durata codului portocaliu, din intervalul 26 februarie-2 martie, compania Delgaz Grid nu a semnalat întreruperi în alimentarea cu gaz și energie electrică, iar orele de curs s-au desfășurat normal în toate unitățile de învățămînt preuniversitar sucevene.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava