Concert pascal
MOPAN Suceava

CENTRADE DIRECT SRL, în calitate de Beneficiar, împreună cu AMAZING PHOTOS SRL, în calitate de Partener 1 și ASOCIAȚIA „O  ȘANSĂ PENTRU FIECARE” în calitate de Partener 2 derulează proiectul UN NOU ÎNCEPUT. ANTREPRENOR PLUS (POCU/82/3/7/105629).

Acest proiect este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, apelul de proiecte „România Start Up Plus” (POCU/82/3/7/ Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană).

Valoarea totală eligibilă a proiectului este de 8.775.839,19 lei, din care valoarea finanțării nerambursabile este de 8.657.166,90 lei, ceea ce reprezintă 98,65% din valoarea totală.

Proiectul contribuie la obiectivul specific al Programului Operațional Capital Uman prin creșterea competențelor antreprenoriale în rândul a 310 persoane, înființarea de 38 de noi afaceri nonagricole în mediul urban, ce vor da un impuls economiei regionale, concomitent cu creșterea cu minimum 76 a numărului de locuri de muncă din regiune. Astfel, proiectul are în vedere valorizarea capitalului uman, ca resursă pentru o dezvoltare sustenabilă în viitor. Proiectul se adresează celor care intenționează să înființeze o afacere non-agricolă în mediul urban în regiunea Nord Est, în care vor angaja minimum 2 persoane.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava