Concert pascal
MOPAN Suceava

Un nou laborator de cofetărie, care poartă numele Lapterra, se deschide în municipiul Suceava, duminică, 6 decembrie. Lapterra este singurul laborator de cofetărie din Suceava care face, zilnic, livrări de prăjituri, fără costuri de transport. Andreea Druță, administratorul Lapterra, ne-a povestit că scopul principal este crearea de produse de cofetărie simple, clasice, dar care se evidențiază prin gustul genial. Gustul excepțional al prăjiturilor este dat de ingredientele naturale, cum ar fi laptele și ouăle provenite de la producători bucovineni, untul belgian.

“Lapterra va fi un laborator de cofetărie diferit. Când spunem Lapterra, spunem transparență, respect, onestitate și seriozitate. Vom cere permanent feedback-uri de la clienții noștri și vom adapta rețetele și strategiile după nevoile și dorințele lor. Prin serviciul de livrare gratuit încercăm să venim mai aproape de fiecare client, întrucât suntem în secolul vitezei, iar timpul petrecut cu familia, atât de important, este din ce în ce mai scurt.”, spune Andreea Druță.

“Scopul nostru nu este să venim cu un meniu vast de 30-40 de tipuri de prăjituri, ci câteva produse, care să fie GENIALE”

Meniul va fi format inițial din câteva sortimente. Produsul cu care cofetăria se diferențiază este cremșnitul de casă, realizat dintr-o cremă pufoasă 100% naturală din lapte, ouă și unt, care acoperă un foietaj proaspăt, care va fi copt zilnic, la ei în laborator. “Scopul nostru nu este să venim cu un meniu vast de 30-40 de tipuri de prăjituri, ci câteva produse, care să fie GENIALE. Anul următor vom veni cu un proiect complet nou pentru Suceava, pe care dorim să îl anunțăm la începutul anului 2021. Până atunci, suntem nerăbdători să primim reacțiile și feedback-urile clienților care au comandat deja prăjituri pentru data de 6 decembrie.”, concluzionează administratorul Lapterra.

Pentru alte detalii, îi puteți contacta prin rețelele de social media, dar și prin apel telefonic sau Whatsapp – 0743.163.676.

Detalii: https://www.facebook.com/cremsnitdecasa

Un nou laborator de cofetărie, Lapterra, se deschide în municipiul Suceava, pe 6 decembrie!, 6.6 out of 10 based on 18 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.6/10 (18 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava