MOPAN Suceava

Partidul ARN, Alianța Renașterea Națională, participă în premieră la alegeri electorale, alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. ARN este un partid conservator, creștin democrat de centru dreapta. Obiectivul principal îl constituie supremația valorilor creștine în legislativul românesc, prin renașterea morală și spirituală a României. Luptăm pentru normalitate în ce privește familia tradițională, formată dintr-un bărbat și o femeie. Apărăm inocența copiilor, luptând împotriva sexualizării acestora, milităm pentru o educație corectă și principială.

Deși timpul a fost scurt, de la înființare până la depunerea listelor cu candidaturi, s-au format echipe de candidați ce n-au făcut politică până acum, care își desfășoară activitatea cotidiană în zona profesiilor liberale: antreprenori, ingineri etc. Pe primele trei poziții, la Camera Deputaților, pentru funcția de deputat, candidează domnul Ursaciuc Vasile-Avram, domnul Cernișov Daniel și domnul Vatamaniuc Gheorghe-Florin, iar la Senatul României, candidează pe primul loc, pentru funcția de senator părintele Nichitean Costică.

Partidul Alianța Renașterea Națională nu este un partid politic la fel ca celelalte din România. Suntem o alianță formată din oameni fără interese individuale, dezvoltând relații bazate pe respect și având în vedere nevoile cetățenilor. Am ales să participăm la alegerile parlamentare, pentru că în țara noastră este nevoie de sinceritate, adevăr și transparență. Prea mult se fură, prea mulți oameni corupți și avari după bani… Dorim să fim instrumente în mâna lui Dumnezeu pentru conducerea acestei țări. Precum în Polonia, avem nevoie de oameni care să asculte și să fie supuși principiilor transmise de Dumnezeu prin Sfânta Scriptură, BIBLIA.

Invităm pe cei care au reverență față de Dumnezeu și își iubesc țara, să se roage pentru prosperitatea și binele națiunii române, să acționeze prin implicare civică în societate și să aleagă oameni integri față de Dumnezeu în Parlamentul României.

Un partid nou-înființat participă la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, 9.3 out of 10 based on 39 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.3/10 (39 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava