MOPAN Suceava

Un proprietar de magazin din comuna Vatra Moldoviței care a sesizat un furt a ajuns să fie cercetat de polițiști pentru contrabandă. Sâmbătă dimineața, polițiștii Secţiei nr. 14 Poliţie Rurală Vama au fost sesizaţi de către un bărbat din comuna Vatra Moldoviței cu privire la faptul că în noaptea de vineri spre sâmbătă, autori necunoscuți au pătruns în incinta societății comerciale pe care o administrează și au sustras o suma de bani, precum și articole de încălțăminte.
Bărbatul a declarat ca în interiorul magazinului, sub o tejghea, avea o suma mică de bani care i-ar fi fost sustrasă, constatând totodată că din magazin au fost luate mai multe bunuri care însumează valoarea de aproximativ 1500 lei.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,furt calificat”.
În timpul cercetărilor însă, polițiștii au identificat în interiorul magazinului mai multe pachete de țigarete, de provenienţă extracomunitară, respectiv 2.240 bucăți țigarete fără timbru fiscal și acte de proveniență, cu o valoare de piață de aproximativ 1232  lei, precum și nouă recipiente din sticlă de plastic, a câte un litru fiecare, fără a fi inscripționate sau imprimate timbru fiscal, cu o valoare de 270 lei, cu privire la care proprietarul nu a putut oferi mai multe detalii.  În cauză polițiștii au mai întocmit un dosar de cercetare penală  pentru comiterea infracţiunii de contrabandă. De asemenea s-a dispus confiscarea țigaretelor de contrabandă, de provenienţă extracomunitară precum și confiscarea a nouă litri alcool.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava