MOPAN Suceava

Un poliţist local din Fălticeni a fost bătut în faţa primăriei de un tânăr care se dădea cu rolele pe scările exterioare ale instituţiei. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit faptul că în jurul orei 18.15, trei tineri din Fălticeni au început să se dea cu rolele pe rampa de acces pentru persoanele cu dizabilităţi din faţa primăriei din localitate. În acel moment, un polițist local a încercat să-l împiedice pe unul dintre aceștia, care s-a prins de un lampadar aflat la marginea rampei, moment în care 6 abajururi şi un bec s-au spart.

Tânărul a fost imobilizat de 3 polițiști locali, însă, la scurt timp, dinspre parcul aflat în vecinătatea primăriei a venit un alt tânăr, de 25 ani, rudă cu acesta, care l-a lovit cu pumnul pe unul dintre polițiștii locali.

Victima de 59 de ani a fost transportată cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale și nu a rămas internat, el fiind diagnosticat cu traumatism cranio-facial. În cauză a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoriei Fălticeni, care dispus continuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri şi alte violenţe şi distrugere.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava