Concert pascal
MOPAN Suceava

Premierul din umbră al liberalilor, prim vicepreședintele PNL, Cătălin Predoiu, a fost sărbătorit vineri seară la Gura Humorului la împlinirea vârstei de 47 de ani. Aflat în stațiunea turistică suceveană cu prilejul ședinței Biroului Politic Național al PNL și a grupurilor parlamentare reunite  Predoiu a petrecut la un restaurant din localitate unde a primit și cadoul din partea colegilor: un pui de ciobănesc botezat ”SPP de Bucovina” care i-a fost înmânat de secretarul general al PNL, senatorul de Suceava, Gheorghe Flutur.  ”Vreau să le mulțumesc colegilor pentru cadoul frumos pe care mi l-au făcut. O să facem un consiliu de familie să-i hotărâm numele. O să-i punem un nume românesc, dacic.  Acum cățelul e la hotel are grijă băiețelul meu Toma de el”, a declarat Predoiu la conferința de presă organizată după ședința Biroului Politic Național răspunzând unei întrebări.

”Le cer lui Victor Ponta și Eugen Teodorovici să elaboreze un program de ajustare a cheltuielilor în administrație altfel pun câinii pe ei”

Preodiu le-a solicitat premierului Victor Ponta și ministrului Finanțelor, Eugen Teodorovici, să elaboreze rapid un program de ajustare a cheltuielilor în administrație și de reformă a companiilor cu capital de stat, avertizând că în caz contrar va „pune câinii pe ei”. „Le cer public domnului Ponta și domnului Teodorovici să înceapă rapid să elaboreze un program de ajustare a cheltuielilor publice în administrație. Dânșii au spus că pot face aplicabil Codul fiscal ajustând cheltuielile. Vrem să vedem și noi acest program. Este obligația Guvernului. De asemenea, îi cer domnului Ponta să prezinte rapid un plan de reformă, de privatizare, de restructurare, de listare la bursă a companiilor cu capital de stat. A făcut praf companiile de stat, le-a lăsat căpușate, înglobate în datorii, cu probleme sociale nerezolvate. Acolo este o gaură neagră a economiei naționale. Altfel, punem câinii pe ei, că acum avem câini”, a declarat Cătălin Predoiu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava