MOPAN Suceava

În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 00.05, lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți au fost sesizați de către personalul din cadrul Spitalului Rădăuți cu privire la faptul că la această unitate s-a prezentat o femeie ce prezentă leziuni ca urmare a unei agresiuni.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că la data de 22 iunie în jurul orelor 21.30, în timp ce se afla la domiciliu între femeie și soțul său a avut loc un conflict spontan, iar la un moment dat, bărbatul a agresat-o pe soția sa.

În baza răspunsurilor victimei s-a completat formularul de evaluare a riscului reieșind faptul că există un risc iminent în ceea ce privește siguranța sa și se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu. S-a emis ordin de protecție provizoriu față de soțul agresor pentru operioadă de 5 zile începând cu 23.06.2022.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii  infracțiunilor de „violență în familie”   și „lovire și alte violențe” , fapte prevăzute și pedepsite de art. 199 alin. (1) raportat la art. 193 alin. (1) din Codul Penal cu aplicarea art. 38, alin. 1 și a art. 177, alin. 1, lit. b) din CP., ce va fi soluționat procedural de către lucrătorii din cadrul B.O.P, Compartiment Proximitate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava